Categorii

Dupa Varsta

Newsletter

Comanda Telefonica
 Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru.

Acesta este de Luni pana Vineri intre orele 9 si 18.
Numarul de telefon disponibil este: 0743837173


Livrare

*Posta Romana

*Fan Curier


Termen de livrare

Fan Curier - (Luni -Sambata)

Livrarea se face in in termen 1-3 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii de catre un operator. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.


Posta Romana- (Luni- Vineri)

Livrarea se face in in termen 2-5 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii de catre un operator. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

 

Cost de livrare

- GRATUIT la adresa specificata de dumneavoastră dacă valoarea comenzii depăşeşte 250 Lei (cu TVA).  
Fan Curier -  Cost 19 Lei (cu TVA) la adresa specificata de dumneavoastră dacă valoarea comenzii este sub 250 Lei (cu TVA).

Posta Romana -  Cost 9 Lei (cu TVA) la adresa specificata de dumneavoastră dacă valoarea comenzii este sub 250 Lei (cu TVA).

 

Plata ramburs

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea jucariilor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

 

Politica de returnare produse

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.  
 
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.  
 
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru comenzile de jucarii livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.