Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Nu rata Promotiile Noastre la Jucarii  ( 0-5 Ani)-Click Aici

Decembrie este luna cadourilor. Acum este perioada anului cand fiecare micut asteapta cu nerabdare sa primeasca un cadou deosebit de la Mos Craciun.

Multi specialisti spun ca de regula copii sunt mai fericiti in luna decembrie deoarece acum isi vad visele implinite, petrec momente deosebite in familie, impodobesc bradul alaturi de parinti si primesc dulciuri delicioase. Luna decembrie si perioada sarbatorilor de iarna este tot ceea ce micutii isi doresc.

Desigur, ai observat ca micutul tau este cat se poate de entuziasmat de fiecare daca cand vine vorba de Craciun sau de venirea Mosului.

Craciunul este o perioada fascinanta, cand dorintele i se implinesc, cand se bucura de traditii si asteapta sa primeasca cadoul mult dorit de la Mos Craciun, care niciodata nu il dezamageste.

Desigur, in asteptarea Mosului copii devin mai cuminti, asculta tot ceea ce parintii le cer si se conformeaza tuturor regulilor. Inca de la venirea iernii, cei mici stiu ca trebuie sa fie ascultatori daca vor ca Mosul sa treaca pe la ei in acest an.

Copii sunt mai fericiti daca cred in Mos Craciun deoarece cei mici sunt convinsi ca indiferent ce isi doresc de Sarbatori, Mosul le va implini dorinta. Cu acest gand, micutii petrec intregul an. Pentru copii, Mos Craciun este cu adevarat magic.

Mosul stie tot ce au facut ei in cursul intregului an si va veni sa le lase un cadou doar daca sunt cuminti. Mosul este bun si le va aduce un dar minunat de fiecare data. Aceasta face farmenul sarbatorii sa fie si mai deosebit pentru copii.

Pe de alta parte, copii care nu cred, sau nu mai cred, in Mos Craciun nu pot vede acelasi farmec al acestei sarbatori. Acesti copii nu mai sunt la fel de fericiti atunci cand vine Craciunul pentru ca nu pot stii cu siguranta ca vor primi un cadou. Chiar daca primesc cadoul dorit, ei stiu ca parintii l-au cumparat pentru ei si intreaga magie a sarbatorii este pierduta.

Daca este bine sau nu ca cel mic sa creada in Mos Craciun este o intrebare complexa. Unii parinti sunt de parere ca ar trebui sa il convinga pe cel mic de existenta Mosului, pe cand altii spun ca este mai bine pentru cei mici sa nu creada in povestea lui Mos Craciun pentru a nu fi dezamagiti atunci cand afla adevarul.

Totusi, perioada magica a sarbatorii este data si de existenta lui Mos Craciun, care imparte cadouri si nu uita niciodata sa treaca pe la fiecare copil. Daca cei mici sunt mai fericiti atunci cand cred in Mos Craciun, asa cum unii specialisti spun, a sustine aceasta poveste frumoasa nu poate fi o atitudine gresita pentru nici un parinte.

Cert este ca Mos Craciun exista in fiecare parinte, an de an, cand acestia se deghizeaza sau se ascund pentru a furisa daruri sub brad, ca micutul sa le gasesca. Probabil ca aceasta poveste frumoasa va ramane vie atata timp ca parintii vor continua sa colaboreze cu Mosul pentru a ajunge si la micutul lor.