Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Povestea lui Mos Craciun este pe cat de magica, pe atat de frumoasa. Totusi, unii micuti nu cred cu usurinta ca Mosul poate cobori pe semineu, ateriza cu sania pe casa sau poate duce cadouri la milioane de copii in fiecare an.

Aceasta legenda a Craciunului este foarte frumoasa, dar trebuie sa ai grija pentru ca ea sa prinda viata pentru micutul tau.

Atunci cand cel mic crede in magia lui Mos Craciun, intreaga sarbatoare devine mai frumoasa. Prelungeste aceasta perioada a copilariei micutului tau cat de mult posibil pentru a il ajuta sa pastreze magia cat mai mult timp.


Demonstreaza-i celui mic ca Mosul exista
Chiar daca colegii sau fratii mai mari i-au spus micutul tau ca Mos Craciun nu exista, poti sa il convingi de contrariul.

Cum sa faci acest lucru?

Pune-ti imaginatia la lucru! Poti ruga un prieten sa se deghizeze in Mos Craciun si sa puna cadourile sub brad pentru micutul tau, in vreme ce acesta il vede.

Desigur, acest scenariu va fi unul de succes daca gasesti pe cineva care poate juca foarte bine rolul Mosului.

Daca micutul il vede pe Mos de unul singur atunci cand intra in casa pentru a lasa daruri, povestea va fi si mai credibila.


Pune-l pe Mos Craciun sa il sune pe cel mic! Traim in era technologiei si Mos Craciun il poate contacta acum pe micutul tau chiar la telefon.

Ceea ce poti face este sa rogi un prieten a cerui voce micutul nu o cunoaste sa il sune pentru a il intreba daca a fost cuminte.

Pentru ca totul sa fie mai credibil, ai grija sa salvezi numarul de telefon in agenda cu numele de Mos Craciun
Fa-i o poza mosului atunci cand pune cadourile sub brad si apoi arata-I micutului ca Mosul a fost in casa voastra. Poti modifica o poza cu bradul vostru de Craciun prin a il adauga pe Mos Craciun in imagine. Ii poti spune micutului tau ca ai reusit sa faci poza fara ca Mosul sa te vada, in timp ce acesta punea cadourile sub brad.


Daca este zapada afara, poti lasa urme de pasi care sa il faca pe cel mic sa creada ca Mosul a fost acolo. Desigur, tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi prin zapada incaltata in cizme. Nu uita sa ii arati micutului tau ca Mosul a lasat urme de pasi pe drumul catre casa voastra.


Daca micutul tau nu este inca sigur ca ar trebui sa creada povestea conform careia Mosul exista, ai grija sa iti ascunzi foarte bine urmele pentru ca cel mic va fi foarte atent.

Nu uita ca micutul ii va lasa Mosului lapte si biscuiti, care nu trebuie lasati intact pe farfurie. Mosul la randul sau trebuie sa ii scrie micutului un bilet de multumire pentru delicioasa gustare, care trebuie sa fie scris pe o hartie si cu un pix pe care cel mic nu le-a mai vazut si care pot parea dintr-o lume magica.


Toti membrii familiei trebuie sa ii spuna aceeasi poveste celui mic despre Mos Craciun, pentru ca aceasta sa fie credibila.