Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Nu conteaza ca este primul Craciun petrecut in familie al micutului tau sau ca bebele a crescut deja si are unul sau doi anisori, trebuie sa alegi cu grija cel mai potrivit cadou pentru puiutul tau.

Daca bebele este inca prea mic pentru acest lucru, alegerea va trebui sa o faci tu. Totusi, acest lucru poate fi chiar mai dificil decat crezi la inceput.

Cadoul pentru bebe va fi mai mult o bucurie pentru tine, decat pentru cel mic. Totusi, bebele poate fi incantat de jucaria noua, daca alegerea este una inspirata.

Poti alege o jucarie de plus, dar poti opta si pentru jucarii pe care micutul le va folosi pe masura ce creste. Dupa varsta de 1 an, gama de jucarii intre care poti face alegerea va creste cu siguranta. Iata cateva idei de cadouri potrivite pentru micutul tau:

1. Tobe si orga cu animale si melodii

Micutilor le place muzica si sunetele, deci puiutul tau va fi incantat sa primeasca un astfel de instrument muzical. Mai mult decat atat, aceasta jucarie are melodii diferite, luminite si imita sunete de animale. Jucaria are un rol important in dezvoltarea creativitatii si indemanarii celui mic.

2. Telefonul muzical

Pe masura ce bebele creste, va incepe sa imite tot mai multe dintre lucrurile pe care le faci tu. Deci, cel mic va dori si el un telefon, pentru ca cu siguranta te vede pe tine vorbind la telefon tot timpul.

O astfel de jucarie il ajuta pe bebe sa recunoasca animale, fructe, culori si sa invete cu usurinta, deci poate fi un cadoul ideal de Mos Craciun.

3. Papusa Sofia

Daca fetita ta este fascinata de desenele animate cu acest personaj celebru, Papusa Sofia va fi cadoul de Cracin pe care micuta ta si-l doreste cu siguranta. Papusa Sofia poate deveni cea mai buna prietena a micutei tale.

4. Melcul adorabil

Melcul adorabil este o jucarie plina de culori si lumina. Se plimba, se invarte, are luminite si scoate sunete, dar Melcul adorabil poate evita si obsatcole. Bebele tau se va distra cu siguranta cu aceasta jucarie, care il va fascina. Acesta este un cadou perfect pentru micuti cu ocazia Craciunului.

5. Jucaria muzicala cu animale Paradise

Jucaria muzicala Paradise poate fi de asemenea un cadou inspirat pentru bebele tau. Aceasta jucarie il va duce pe cel mic in lumea frumoasa a culorilor si a muzicii.

O jucarie amuzanta, ea presupune ca micutul sa recunoasca animalele pe care le aude prin sunetele emise de setul muzical. Deci, il va ajute pe micutul tau sa descopere ceva nou.