Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Micutii pot avea o serie de pasiuni si hobby-uri. Desigur, cel mai bun mod de a ii ajuta sa isi dezvolte aceste hobby-uri este sustinandu-i cu cele mai potrivite jucarii.

In cazul in care micutul tau a inceput sa arate talent artistic, daca ii place muzica sau este indragostit de desen sau arta, alege un cadou care il poate ajuta sa isi dezvolte acest talent.

1. Orga de jucarie

orga de jucarie pentru copiiDesigur, trebuie sa alegi cadoul potrivit pentru micutul tau in functie de varsta acestuia, iar daca puiutul tau a crescut putin, o orga de jucarie poate fi un cadou frumos.

Orga de jucarie il ajuta pe cel mic sa dezvolte abilitati artistice, dar este si o jucarie perfecta pentru a il invata sa iubeasca muzica de mic.

O astfel de jucarie dezvolta imaginatia, creativitatea si disciplina mintii copilului. Pe de alta parte daca puiutul tau inca nu a implinit un an, dar vrei sa alergi o jucarie muzicala care sa il distreze, poti opta pentru Orga Happy Paradise, potrivita pentru toti micutii.

 

2. Jazz Dum

Orice micut va fi incantat de un set de tobe, care il va distra teribil. Aceasta jucarie il va fascina pe cel mic, dar poate il va ajuta si sa dezvolte anumite abilitati artistice. Cu un astfel de set de tobe, cel mic este cu siguranta un star in devenire.

 

3. Electric Guitar

Chitara cu corzi este o jucarie cat se poate de interactiva, pe care cei mici o vor gasi perfecta pentru a isi exersa abilitatile musicale in orice moment al zilei. Nu uita ca daca micutului tau ii place sa cante la un instrument de mic, poate va dezvolta aceasta pasiune si in viata adulta.

 

pian de jucarie4. Pianul de jucarie

Ideal pentru micutii pana la 3 ani, pianul de jucarie il va transforma pe puiutul tau intr-un mic muzician.

Multe suntele si lumini il vor face pe cel mic sa fie cat se poate de fascinat de aceasta jucarie noua, care poate fi cu siguranta un cadou perfect. Tu ce crezi?

 Nu uita ca pe masura ce puiutul tau creste, el poate deveni tot mai atras de anumite activitati, dar si mai talentat. Cine stie, poate puiutul tau este un artist!