Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Invitatia la aniversarea primului an de viata al unui copil este cu siguranta un prilej de bucurie. Bebelusii sunt cu adevarat adorabili iar aceasta petrecere va fi cu siguranta una de mare fast, chiar daca cel mic nu intelege prea multe din ceea ce se intampla. Desigur, jucariile primate sunt cel mai interesant element al acestei petreceri, cel putin pentru cel mic.

Alegerea jucariei potrivite poate parea ceva dificil pentru oricine nu are idee ce poate oferi unui copil in varsta de un an. Aici poti gasi cateva idei de jucari potrivite pentru aceasta varsta.


1. Cuburile

De plastic sau lemn, cuburile pot fi cadouri cat se poate de potrivite pentru un copil ce tocmai a implinit un an. Mici, mari, colorate sau cu desene, cuburile sunt aruncate, ridicate sau suprapuse de cel mic, care le va gasi cu siguranta fascinante. Un set de cuburi de diverse dimensiuni poate constitui un cadou perfect pentru aniversarea primului an. Totusi, daca te-ai decis sa achizitionezi un astfel de produs, este bine sa eviti obiectele din sticla sau orice cu margini ascutite. Orice casabil poate reprezenta un pericol de accidentare pentru cel mic, de aceea trebuie evitat cat se poate de mult.


2. Telefonul de jucarie

Un telefon interactiv muzical va fi de asemenea un cadou apreciat de cel mic. Chiar daca nu va stii ce sa faca cu el, cel mic il va gasi cu siguranta cat se poate de distractiv. Telefoanele mobile sunt o parte importanta din viata partintilor, iar cel mic va deveni curios in legatura cu acest obiect atat de valoros pentru parintii sai. De aceea, ori de cate ori va avea posibilitatea va vrea sa puna mana pe telefon. Telefoanele de jucarie sunt de obicei destul de rezistente, asa ca cei mici se pot juca cat de mult doresc. Luminitele si cantecele de pe telefon il vor atrage pe copil ca un magnet. Desigur, pana va gasi o alta jucarie fascinanta. Doar aproximativ de la varsta de 3 ani copilul realizeaza care este utilitatea telefonului.

 

3. Tacamurile de plastic

O alta idee reusita pentru un cadou apreciat de cel mic, tacamurile de plastic sunt deosebit de folositoare copilului la un an. Incepand cu aceasta varsta, cel mic va cauta sa se hraneasca singur. Desigur, nu va putea face acest lucru cu success, dar va dori sa experimenteze cat mai mult cu tacamurile pe care le observa la cei mari. Tacamurile de plastic colorate, cu diverse modele si in diferite forme vor stimula imaginatia celui mic. 

Desigur, acestea sunt printre cele mai comune idei de cadouri pentru cei mici. Si exista o explicatie pentru aceasta: nu ai cum sa dai gres cu un astfel de cadou. La varsta de un an copilul incepe sa devina curious de ceea ce se intampla in jurul lui, tocmai de accea cele mai folositoare cadouri in aceasta perioada vor fi cele ce il vor ajuta sa descopere anumite lucruri care il inconjoara.

Gama de produse din care poti alege este cat se poate de variata.