Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Foarte putini sunt cei care care apreciaza cu adevarat eforturile si sacrificiile pe care unele mamici le fac zilnic. Mamicile fac zilnic lucruri folositoare in casa, cresc copilul in acelasi timp si chiar merg si la munca. Poate pentru unii lucrurile acestea par a fi banale, lucruri pe care toata lumea le poate face. Dar care persoana s-a pus cu adevarat sa incerce macar intr-o zi sa faca lucruri pe care o mama le face? Ele muncesc toata ziua prin casa, incearca sa tina o intreaga familie unita, au grija de cei mici si gateste pentru toata familia. Chiar daca aceste lucruri se vad, multi uita sa ii aprecieze eforturile, sa ii multumeasca pentru ceea ce face si sa o laude. Nu este un secret ca mamicile sunt „superfiinte”. Mai jos este o lista cu lucruri pe care mamiciile le fac in fiecare zi.


Aspirarea casei


Ma gandesc ca poate nu foarta multe lume observa ca s-a murdarit covorul sau podeaua. Ei bine, acest lucru cu siguranta nu trece neobservat de o gospodina. Chiar daca ei vad, vor merge la ea sa se planga ca este murdar covorul si ca s-a depus cam multa mizerie pe el. Cu siguranta ea este singura persoana care va lua aspiratorul si va restabili curatenia in casa.


Plata facturilor


Pentru un tatic, cel mai probabil plata facturilor este ultima sa grija. Nu il vei vedea pe el sa mearga la ghiseu, sa stea la coada cateva minute si apoi sa plateasca facturile care vin luna de luna. Acest lucru este destinat mamicilor. Ele au grija ca fiecare factura sa fie platita la zi si sa nu ramana cate una pe daca scadenta. Ele strang in fiecare luna facturile si au grija ca totul este pus la punct. Desi se asigura sa fie totul bine, ele rareori primesc vreun compliment.


Spalatul vaselor


Toata lumea asteapta sa fie gata mancarea delicioasa pe care tu o prepari, chiar se ofera sa pregateasca ei masa pentru a te ajuta pe tine sa finalizezi mancarea mai repede. Dar, dupa ce mancarea a fost consumata si toata lumea este satula, tu este cea care ramane singura in bucatarie si trebuie sa cureti bucataria si sa speli numeroasele vase care au ramas. Desigur, trebuie sa faci acest lucru si inainte sa iesi din bucatarie, ea este luna de curata si toata vasele sune puse inapoi la locul lor, curate. Aceste eforturi trebuiesc apreciate, macar din cand in cand.


Spalatul hainelor


Cati dintre barbati stiu sa foloseasca o masina de spalat sau macar sa o puna in functiune? Pentru unii, acest lucru li se par a fi unul extrem de complicat. Insa, au pretentia ca in fiecare zi sa gaseasca haine curate in sifonier, desigur si calcate. Nu doar sotii, dar si copiilor trebuie sa le asiguri acelasi confort. Ar trebui sa te intrebi ce s-ar intampla daca intr-o zi nu vor mai avea haine curate si trebuie sa le puna singuri la spalat si apoi sa le calce. Poate asa te vor aprecia putin mai mult pentru efortul care il depui zilnic.