Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Pentru unii angajatori, mamele casnice nu sunt o solutie convenabila pentru ocuparea unui loc de munca in cadrul firmei lor. Acest fapt se datoreaza urgentelor casnice pe care le va avea deoarece are un copil mic. Un alt lucru pe care anagajatorii nu il agreaza este absenta indelungata din campul muncii a unei proaspete mamici. Ceea ce nu stiu anagajatorii, insa, este faptul ca mamele casnice au o serie de aptitudini pe care alti candidati pe acel post din cadrul firmei nu le au. Aceste aptitudini le fac sa fie mai mult decat calificate pentru jobul la care aplica si cu siguranta le va ajuta sa obtina performante profesionale la care angajatorii nici nu se asteapta.


Realizeaza cu succes mai multe activitati


Cel mai probabil nu exista o persoana mai calificata in acest domeniu decat o mamica. Ele sunt cele mai capabile de a face mai multe lucruri deodata. Mamicile cu siguranta pot scrie un mail si in acelasi timp pot sa vorbeasca la telefon cu un client, deoarece au invatat sa faca doua lucruri bine deodata ingrijindu-l pe cel mic. Mamicile sunt cu adevarat multitasking deoarece acest lucru este absolut necesar in cresterea celui mic. Angajatorii ar trebui cu siguranta sa se documenteze inainte de a respinge cv-ul unei proaspete mamici.


Social Media


Poate inainte de nastere, mamicile nu au fost prea la curent cu internetul sau cu unele retele de socializare. Ei bine, dupa nastere, cu siguranta le-a prins acest virus. Au inceput sa navigheze tot mai mult pe internet, poate din dorinta de a posta poze cu cel mic sau poate din dorinta de a gasi diferite sfaturi despre ingrijirea copilului. Totusi, important este ca cele mai multe mamici incep sa se familiarizeze tot mai mult cu acest domeniu, iar lucrul acestea nu poate fi decat un plus CV. Daca cumva s-ar ivi un post de munca in administrarea unei pagini de social media, cu siguranta ele vor avea deprinderi pentru asa ceva.


Stiu sa organizeze diferite evenimente


Gandeste-te ca aceste mamici au organizat o nunta, apoi au dat o petrecere cand au aflat ca sunt insarcinate, apoi celebrul „baby-shower”, urmat de botez. Aceste evenimente, cu siguranta au facut ca ele sa fie profesioniste in organizarea unui eveniment. Mamicile sunt la curent cu ultimele tendinte in materie de ce poarta la evenimente, stiu cat se poate de multe despre fotografie, sunet, video, invitatii, marturii, sali de petrecere, muzica, restaurante. Pe langa acest lucru, au un plus fata de alti specialisti in domeniu, iar acest lucru este instinctul matern. Ele sunt cu siguranta niste luptatoare care nu se lasa pana nu obtin lucrurile dorite.


Mamicile stiu ce inseamna sa respecti termenele-limita


Odata ce ai un copil de crescut, timpul este tot mereu impotriva ta. Mamicile trebuie sa duca de fiecare data la ora exacta copilul la scoala, sa nu rateze anumite programari pe care le are la medic sau sa fie tot timpul sigure ca cel mic are mancarea pe masa. Aceste lucruri le fac cu siguranta pe mamici sa fie experte in respectarea anumitor termene-limite. Un angajator trebuie sa stie acest lucru si nu trebuie sa isi faca griji ca ele nu pot termina anumite proiecte in situatii deadline.