Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Imediat incepe noul an scolar, iar micutul tau va merge din nou la scoala. Acest lucru inseamna ca ii trebuie rechizite noi, haine, ghiozdan si multe alte lucruri necesare. Nu lasa pe ultima suta de metri acest lucru, altfel vei fi luata prin surprindere iar copilul tau va fi nepregatit pentru noul an scolar. Incearca sa te organizezi din timp, de preferat ar fi in ultimele doua, trei saptamani de vacanta. Fa o lista cu toate lucrurile necesare pe care trebuie sa la cumperi si tot ceea ce mai trebuie pus la punct pana sa inceapa scoala. Copilul tau trebuie sa fie pregatit inca din prima zi de scoala pentru a merge cu rechizite si hainute noi. Iata o lista cu ceea ce trebuie trecut pe lista ta de cumparaturi:


Hainute si incaltari


Micutul tau este in continua crestere, ceea ce face ca mai mereu la o perioada de timp sa trebuiasca sa ii cumperi hainute noi. Dupa o vacanta de 3 luni, cu siguranta hainutele lui de anul trecut de scoala au ramas mici, ceea ce inseamna ca trebuie trecut pe lista o reinnoire a garderobei. Cumpararea unor haine noi depinde si de faptul daca la scoala la care merge micutul tau este necesara uniforma. Chiar si asa, tot ii trebuie un trening nou pentru orele de sport, daca cel vechi s-a deteriorat, tenisi pentru ora de sport dar si incaltari potrivite pentru sezonul de toamna si cel de iarna. Micutul tau va fi cu siguranta incantat sa aiba haine noi pentru un nou inceput de an scolar.


Rechizite


Rechizitele ar trebuie sa fie cu siguranta primele pe lista ta de cumparaturi. Fa un mic inventar si vezi ce rechizite mai are prichindelul tau de anul trecut si care pot fi folosite si anul acesta. Dupa ce faci inventarul vezi ce mai trebuie sa completezi si ce trebuie sa mai cumperi. Este bine sa nu le achizitionezi pe toate inainte de inceperea noului an scolar, deoarece s-ar putea sa existe cereri speciale din partea invatatorilor sau a profesorilor.


Ghiozdan


Ghiozdanelul pentru scoala are si el locusorul lui pe lista de cumparaturi pentru inceputul scolii. El este o piesa foarte importanta in accesoriile de scoala pentru prichindel. Probabil ghizdanul de anul trecut s-a deteriorat sau a intrat in dizgratia micutului, deci cel mai probabil este timpul sa cumperi unul nou, cu un model mai interesant, la moda si vesel. Poti alege un ghiozdan care sa aiba un personaj de desene preferat de cel mic, sa aiba o forma interesanta sau chiar o culoare vesela care sa fie pe gustul micutului.


Cutia pentru pachetel


Este bine stiut ca pachetelul pe care copilul duce la scoala trebuie depozitat intr-o cutiuta speciala, in acest fel el ramanand proaspat, fara a fi strivit de caietele si cartile din ghiozdan. Daca pana acum copilul tau nu a avut o astfel de cutie, probabil este timpul sa apelezi la una. La fel ca ghiozdanul, poti achizitiona o cutie draguta, cu o culoare vesele si ceva figurine interesante desenate pe ea. Copilul tau cu siguranta va fi mai incantat cand va veni pauza de masa.