Categorii

Dupa Varsta

Promotii

  • Zornaitori
    37,00 lei 29,00 lei Nu mai este in stoc

    save -8,00 lei

Newsletter

Activitatile pe care le alegi pentru micutul tau se impart deseori pe grupe de varste. Daca vrei ca cel mic sa urmeze cursuri de inot, balet, canto sau cursuri de pian, poti afla daca el are varsta potrivita pentru a le practica. Trebuie sa stii ca fiecare sport sau curs are cerintele lui, iar daca prichindelul nu are varsta optima si nu este dezvoltat din punct de vedere fizic, el nu va fi acceptat. Inainte sa il inscrii la cursul dorit, este bine sa te documentezi si sa vezi daca el indeplineste cerintele cerute.


Lectii de canto


Lectiile de canto sunt un curs in care doar copii care au voce si talent muzical le pot urma. Daca ai observat ca micutul tau indeplineste aceste criterii si are o voce angelica, ar trebui sa te gandesti serios sa il inscrii la un astfel de curs. Cel mic trebuie sa aiba o atentie si concentrare dezvoltata si sa fie capabil sa respecte si sa urmeze instructiunile specificate de profesor. Unii specialisti spun ca tinerii care urmeaza cursuri de canto, au o memorie mai buna si un IQ mai ridicat decat cei care nu practica aceste cursuri. Lectiile de canto sunt si un bun inceput pentru consolidarea stimei si cladirea increderii in sine. Micutul tau va participa la evenimente si va canta in fata unui public numeros, iar acest lucru il va ajuta sa depaseasca anumite temeri pe viitor.


Cursuri de pictura


Copiilor le place sa picteze si sa deseneze inca de mici, chiar daca picturile lor nu sunt clare si nu se compara cu opere de arta. Desenul si pictura au un rol esential in buna dezvoltare cognitiva si emotionala. Pictura poate avea chiar si un efect terapeutic. Daca copilul tau este pasionat de o astfel de activitate, nu ezita si inscrie-l la un atelier de arta. Acest lucru il poti face chiar la 2-3 anisori, insa el dupa varsta de 5 ani va invata sa manuiasca pensulele si instrumentele necesare. Prin desen, micutul isi va putea exprima sentimentele si emotiile pe care la are.


Tenis


Tenisul este unul dintre sporturile cele mai recomandate, deoarece el il va dezvolta pe micut atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual. Practicand acest sport, cel mic va trebui sa gaseasca strategii, sa isi imbunatateasca gandirea, creativitatea si sa identifice slabiciunile oponentului. Un alt beneficiu al sportului sunt buna coordonare mana-ochi, jocul picioarelor, reflexele si echilibrul. Il poti inscrie pe prichindel la acest sport, de la varsta de 6 ani, cand este suficient de pregatit si de dezvoltat pentru a servi si a lovi mingea. Insa, poti gasi unele scoli care primesc copii sub varsta de 5 ani, dar doar pentru a se obisnui cu mingiile de tenis, cu rachetele si de a invata unele miscari.


Inot


Acest sport este cel mai recomandat pentru o buna si sanatoasa dezvoltare corporala. Micutul tau poate deveni un mic inotator inca de la o varsta frageda, cu conditia sa il duci la un curs special pentru aceasta varsta. Desigur, el nu poate inota singur, insa cu ajutorul instructorilor si sprijinul colacelului, copilul tau se va putea bucura de acest sport. Il poti inscrie pe cel mic la inot, in jurul varstei de 4 anisori si poate vei avea bucuria sa descoperi ca el este un inotator innascut.