Categorii

Dupa Varsta

Promotii

  • Elicopter LS
    150,00 lei 120,00 lei Nu mai este in stoc

    save -30,00 lei

Newsletter

Anul Nou este aproape aici, iar tu trebuie sa incepi sa treci cu vederea peste ceea ce ai reusit sa faci anul ce se incheie si ce vrei sa faci anul ce urmeaza sa vina. Care sunt rezolutiile pentru anul ce vine si ce vrei sa imbunatatesti comparativ cu ce ai facut anul acesta? Este perioada perfecta pentru a lua un pix si o foaie sa incepi sa treci pe lista lucrurile care vrei sa le bifezi in anul ce vine. Probabil ai deja in cap ceea ce vrei sa faci pentru anul viitor, dar daca vrei ca dorintele tale sa se indelineasca, ai grija sa treci pe lista doar lucrurile care stii ca le poti face.


Sa ajungi la o anumita greutate


Cu siguranta asta este dorinta majoritatii persoanelor. Aproape fiecare dintre noi viseaza sa ajunga la o anumita greutate anul viitor, slabind cateva kilograme. Daca stii ca nu esti destul de ambitioasa sau nu ai puterea necesara sa te supui unui regim, mai bine ar fi sa nu treci pe lista o astfel de rezolutie. Atfel, vei ajunge sa fii dezamagita de neputinta ta, ceea ce te va indemna poate sa mananci chiar mai mult decat inainte. Probabil, cel mai bun lucru de facut este sa stabilesti o rezolutie la care poti ajunge in anul ce vine, de exemple sa renunti la dulciuri sau la produsele fast-food. Cu siguranta, acest lucru te va ajuta si sa dai jos cateva kilograme.


Sa iti gasesti un nou loc de munca


Daca nu este multumita de locul tau actual de munca, probabil ca vei trece ca rezolutie sa iti dai demisia si sa iti gasesti un job care sa te multumeasca mai mult. Un sfat bun este sa nu te grabesti sa iti dai demisia doar de dragul de a ti-o da. Cel mai bine este sa ai rabdare si sa astepti sa gasesti o oportunitate clara si satisfacatoare, altfel vei risca sa ramai fara job sau fara un venit lunar, poate chiar pe o perioada indelungata.


Economisirea banilor


Aceasta este o rezolutie importanta pentru majoritatea persoanelor. Economisirea banilor este o ideea buna, dar pentru a pune in aplicare aceasta dorinta trebuie sa faci si anumite sacrificii, cum ar fi reducerea cheltuielilor sau sa iti gasesti un loc de munca care sa iti aduca un venit mai mare decat pana acum. Nu incerca sa iti propui sa faci economii majore, cum ar fi pentru o masina, un apartament sau o casa, deoarece in cazul in care nu reusesti sa ajungi la suma dorita, vei fi cu siguranta dezamagita. Cel mai bine este sa iti deschizi un cont de economii si sa incerci sa pui lunar o anumita suma de bani. Economiile sunt bune pentru asa zise zile negre. O astfel de rezolutie este o alegere buna care cu siguranta iti va prinde bine pe viitor.


Sa iti vizitezi mai des familia


Daca anul acesta nu ai avut timp sa ii vizitezi prea des pe cei dragi, probabil ca anul viitor este bine sa incerci sa iti faci timp si pentru o astfel de rezolutie. Chiar daca timpul este la fel de scurt, incearca sa iti faci o portita si pentru astfel de momente, care sunt cu adevarat nepretuite. Daca nu esti sigura ca iti poti tine promisiunea, nu le spune nimic celor dragi, ci mai bine cauta alte modalitati de a fi mai aproape de ei, cum ar fi sa pastrezi legatura prin telefon sau pe retelele de socializare.