Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Atunci cand esti mama, anumiti prieteni care sunt o influenta proasta pentru tine, deci trebuie sa ii eviti. Stiind ca un prieten bun la toate este greu de gasit, sau este cu siguranta o specie rara, trebuie sa fii atenta ce anturaj iti faci. Atunci cand esti mama trebuie sa ai grija ce prieteni lasi sa iti fie alaturi, deoarece timpul si rabdarea ta sunt limitate si nu iti permit sa ai prieteni care nu vor sa te ajute atunci cand ai nevoie sau care tine legatura cu tine doar dintr-un anume interes. Este bine sa tii langa tine persoanele care te pot ajuta, iti pot da sfaturi utile si iti sunt alaturi. Iata cateva tipuri de prieteni de care orice mama are nevoie.


Prietena cu un copil mai mare decat al tau


Cu siguranta, nu strica sa ai in preajma o prietena care are un prichindel mai mare decat al tau. Sfaturile ei vor fi foarte utile pentru tine, iar in momente de cumpana ea iti poate sarii in ajutor. Avand-o alaturi de tine, vei stii ce te va astepta pe viitor si chiar cum sa rezolvi anumite probleme care vor veni. Poti afla de la ea locuri de unde poti sa cumperi hainute, rechizite, jucarii educative si alte lucruri pentru scoala. Aceste informatii iti vor fi foarte utile si te vor ajuta sa nu irosesti timp cautand aceste locuri.


Prietena fara copil


La un moment dat vei avea nevoie si de o prietena care nu are copil. Dupa o perioada de timp te vei satura de prietenele tale care au copil si nu fac altceva decat sa discute despre ei si ce patanii au mai avut. Aceasta prietena va fi persoana care te va deconecta de la viata de mamica si te va pune la curent cu toate noutatile care nu sunt legate de universul copiilor. De la ea poti afla care sunt cele mai populare localuri, la care resturant se serveste cea mai buna mancare si orice mai este nou sau de interesa.


Prietena cea mai buna


Cel mai important este sa ai alaturi de tine o prietena foarte buna. Ea iti va cunoaste toate starile, inca dinainte sa te casatoresti sau sa devi mama. Motivul pentru care ai nevoie de o astfel de prietena este ca ea isi da seama imediat de ceea ce ai nevoie. Isi poate da seama dupa tonul vocii daca esti bine sau ai nevoie de ceva. Este foarte bine sa ai o astfel de prietena care sa te accepte asa cum esti si sa nu fii nevoita sa te justifici in fata ei.


Prietena optimista


Acesta este tipul de prietena care iti poate face mai mult bine decat o pastila de incredere sau energie. Aceasta prietena va vedea tot timpul partea plina a paharului si va reusi sa te hraneasca cu optimism. Daca esti o persoana pesimista, trebuie sa te asiguri ca ea va fi tot timpul langa tine, sa te aduca pe lina de plutire si sa iti redea increderea.