Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Cu siguranta atunci cand devii parinte, romantismul in cuplu are de suferit. Atentia voastra se indreapta mai mult spre micut si uitati sa mai faceti ceva si pentru voi doi. Pe langa nasterea micutului, mai pot interveni si alte motive de stres, cum ar fi stresul de la serviciu sau stresul financiar. Atentia de care are nevoie micutul va putea sa va fure treptat romantismul sau pasiunea din cuplu, inlocuindu-l cu distantare sau monotonie. Trebuie sa ai grija si sa schimbi aceasta situatie pana nu va fi prea tarziu. Exista cateva idei simpatice care va pot ajuta sa mentineti aprins romantismul din relatia voastra, chiar si dupa nasterea celui mic.


Biletele cu declaratii de dragoste


Chiar daca suntem in plin secol al tehnologiei, unde exista zeci de cai de comunicare, cum ar fi sms-urile, mail-urile, site-urile de socializare si alte metode tehnologice, este bine cateodata sa apelezi la metode clasice si sa te pui sa compui un biletel de dragoste. Alege o hartie alba si un stilou cu cerneala fina si lasa-ti imaginatia sa te cuprinda. Aceasta metoda este una simpla care poate reaprinde dragostea dintre voi si poate avea un imens impact emotional. Lasa-i biletelul de dragoste in locuri in care esti sigura ca il va gasi, cum ar fi in hainele pe care le va purta ziua urmatoare sau in portofel. Cu siguranta, emotia si romantismul vor fi la cote inalte.


Micul dejun in pat


Ce poate fi mai frumos decat atunci cand te trezesti sa te intampine partenerul cu micul dejun la pat si o cana calda cu cafea proaspata sau ceai. Acest lucru este unul din cele mai frumoase surprize pe care ti le poate face persoana din viata ta si cu siguranta iti va insenina intreaga zi. Sau poate fi invers, pregateste-i tu micul dejun la pat si pe langa mancarea delicioasa ii poti spune cateva cuvinte din inima. In felul acesta, ii dovedesti cat de mult il apreciezi. Ca mancarea sa fie un succes, ai grija sa ii pregatesti preparatele preferate, cafeaua sa fie pe gustul lui si pune-le pe toate pe tava. Poti pune chiar si un biletele de dragoste langa, cu o declaratie frumoasa, sau chiar cu un simplu "te iubesc."


Declaratii de dragoste


Apeland la astfel de metode, vei tine cu siguranta monotonia la distanta. Este important sa iti surprinzi partenerul in fiecare zi cu ceva nou, cum ar fi un cadou, o mica atentie sau o mancare gustoasa. Dupa o zi grea la munca in care va intoarceti obositi acasa, cu siguranta ca nu mai aveti chef de aproape nimic. De aceea, este important sa incercati sa faceti si ceva pentru relatia voastra. Chiar si o declaratie de dragoste verbala poate insemna mult. Aminteste-i in fiecare zi partenerului tau cat de mult il iubesti si cat inseamna pentru tine. Aceste vorbe conteaza mult, mai ales cand a avut o zi grea, sau cand sunteti ocupati pana peste cap cu ingrijirea copilului. Specialistii spun ca este bine sa nu treaca nici o zi fara a va face un compliment reciproc, indiferent daca va referiti la tinuta aleasa sau la mancarea gatita.