Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Prima parte din viata micutului tau este de fapt o perioada de adaptare si acomodare. Cel mic va dori sa aiba un zgomot placut, linistitor, in jurul sau, care il poate ajuta sa ramana calm.

Pe de alta parte, daca acest zgomot este neplacut, cel mic se va izola de el. De aceea, este deosebit de important pentru parinti sa stie ca relaxarea este vitala in procesul de acomodare al bebelusului in casa cea noua.

In primele luni de viata, cel mic se va calma singur cu ajutorul sunetelor calde pe care le percepe. Tocmai de aceea, prima jucarie a bebelusului trebuie sa fie intotdeauna un carusel muzical. Melodiile pe care caruselul le are, precum si miscarea lina si calma a figurinelor sale colorate creaza un mediu linistitor pentru copil.

Aceste melodii il calmeaza pe cel mic, pe cand jucariile colorate pe care le vede leganandu-se ii confera acestuia un sentiment de siguranta. Mai mult, caruselul muzical il poate ajuta pe cel mic sa dezvolte capacitatea de coordonare intre vaz si auz. 

 

Caruselul muzical Happy Growing sau caruselul muzical Happy Bed Bell sunt doua produse de  nelipsit pentru viitoarele mamici, care trebuie sa creeze mediul perfect in casa, chiar inainte de venirea celui mic.

Desi rareori lucrurile sunt private din aceasta perspectiva, venirea sa pe lume este un eveniment destul de traumatizant pentru bebelus, care in patutul lui se va trezi intr-un loc total strain si infricosator.

Unii copiii se adapteaza greu noii case, de aceea sunetele linistitoare trebuie sa ii acompanieze pe cei mici incepand cu prima zi petrecuta in patut.

Bebelusul se obisnuieste usor cu aceste sunete, care il vor linistii in fiecare moment. Caruselul muzical are chiar un rol mai important decat atat in dezvoltarea micutului.

Acest produs il poate ajuta pe copil sa isi dezvolte simturile si inteligenta emotionala. Pe masura cel mic creste, entuziasmul sau la auzirea melodiilor caruselului, precum si la vederea jucariilor colorate, va deveni vizibil prin zambet. 

 

Desi caruselul muzical este considerat a fi o jucarie potrivita pentru copii de pana la un an, in realitate  va ramane o jucarie favorita a celui mic pana la varsta de 2 ani.

Pe masura ce copilul creste, caruselul poate deveni o jucarie portabila care va face fiecare loc nou sa fie pentru cel mic asemanator cu patutul sau.

Acest lucru este deosebit de important pentru parintii ce calatoresc cu copilul. In lipsa acestui element care ii aduce aminte de casa, copilul poate deveni extrem de nelinistit. 

Caruselul muzical va insoti copilul in primele luni de viata permanent. Bebelusii vor gasi sentimentul de liniste si comfort in aceasta jucarie colorata ce scoate niste sunete linistitoare. Sunetele si jucariile caruselului muzical sunt foarte usor de recunoscut de bebelus.

 

In primele luni de viata copilul va petrece cea mai mare parte a timpului dormind. Tocmai de aceea singura jucarie care il va atrage este cea pe care o poate auzi sau privi. In consecinta, caruselul muzical este considerat a fi jucaria perfecta pentru bebelus, imbinand toate elementele de care cel mic are nevoie si care il bucura.