Categorii

Dupa Varsta

Promotii

  • Set Scule
    23,00 lei 16,00 lei Nu mai este in stoc

    save -7,00 lei

Newsletter

Trebuie sa stii ca cele mai eficiente, sigure si rapide solutii pentru orice tip de problema care este legata de copil sau casa, au fost testate inainte de mamici care au o lunga experienta in urma. In buna lor incercare de a se descurca in situatii dificile, ele au testat diferite remedii cunoscute, dar au reusit sa si inventeze unele noi, care par a fi eficiente si sigure. Asadar, daca te aflii in fata anumitor situatii dificile si nu gasesti solutia eficienta, nu ezita sa folosesti varianta salvatoare inventata de mamicile cu experienta.


Indepartarea mirosurilor neplacute din casa


Doua dintre cele mai neplacute mirosuri din casa sunt mirosul de pisica si cel de caine. In cazul in care vrei sa scapi de acest miros si nu reusesti cu odorizantele gasite in comert, apeleaza la zeolit. Zeolitul este piatra din lava racita si este folosita cu succes in indepartarea mirosurilor neplacute din casa. Cumpara mai multe astfel de pietre si pune-le in cateva puncte strategice din casa. Specialistii spun ca pietrele din lava reusesc sa elimine moleculele care produc mirosurile neplacute din aer. Zeolitul nu mascheaza mirosul, cum fac odorizantele obisnuite. Vei observa ca dupa cateva zile, pietrele vor prinde un miros neplacut. Nu trebuie sa le arunci, ci doar sa le speli si sa le usuci bine afara, apoi pot fi refolosite din nou.


Desfundarea chiuvetei sau a cazii


Probabil ca stii ca atunci cand exista un copil in casa, mai tot timpul cada sau chiuveta este infundata. Pentru aceasta situatie, trebuie sa fii mai mereu pregatita cu fel si fel de unelte. Nu trebuie sa iti mai faci griji, deoarece aceasta problema se poate rezolva si cu remedii naturale. Poti apela la banalul otet, in detrimentul solutiilor speciale de desfundat cada. Mamicile cu experiente au gasit aceasta solutie rapida, iar prin turnarea unei cani de otet in scurgerea infundata, apoi lasand sa actioneze aproximativ jumatate de ora, chiuveta poate fi folosita din nou. Probabil ca acest remediu nu este la fel de eficient ca solutiile speciale de desfundat de pe piata, dar poate fi o solutie de urgenta ce se poate dovedi a fi foarte de folos.


Curatarea peretilor de urme de mancare sau creion


Cand ai un prichindel prin casa, trebuie sa te astepti ca puiutul tau sa inceapa sa isi expuna talentul artistic pe pereti. Asadar, vei incepe sa gasesti pe pereti diferite forme geometrice, mazgalituri sau amprente. Fie ele din creion sau mancare, mamicile au gasit o solutie salvatoare, iar ea se numeste sprayul multifunctional WD-40. Specialistii spun ca acest produs este un solvent foarte bun pentru grasimi. Este perfect pentru mancarea pe care micutul o intinde pe pereti sau pentru creioanele care contin urme de grasimi. Asadar, foloseste fara nici o grija sprayul, doarece este solutia ideala pentru indepartarea urmelor de pe pereti.


Intepaturile sau muscaturile insectelor


Nu trebuie sa intri in panica daca micutul tau a fost intepat sau muscat de insecte. Mamicile au gasit o solutie ideala, iar ea este bicarbonatul de sodiu amestecat cu apa. Toarna acest lichid direct pe locul muscaturii, iar el va atenua disconfortul creat puiutului tau.