Categorii

Dupa Varsta

Promotii

Newsletter

Nu rata Ofertele Noastre la Jucarii pentru Bebelusi ( 0-3 Ani)-Click Aici

Copii se plictisesc destul de repede. Cei mici au nevoie de ceva nou aproape tot timpul, mai ales cand vine vorba de joaca.

De aceea, ca parinte trebuie sa cunosti cat mai multe jocuri pentru a le putea juca alaturi de micutul tau. Exista o serie de jocuri extrem de populare printre cei mici. Cele mai importante astfel de jocuri sunt prezentate mai jos.sah1. Sah

Invata-l pe micutul tau sa joace sah, deoarece acest joc are o serie de beneficii asupra sa. Sahul este descris ca un joc de strategie, insa are mult mai multe beneficii asupra copilului.

Ii dezvolta atentia, capacitatea de concentrate, capacitatea de a crea o strategie, precum si memoria si rabdarea. Desigur, multi copii adora acest joc, care aduce o satisfactie deosebita micutului.

 2. Fazan

fazanFazan este un alt joc al copilariei pe care micutul il va adora. Acest joc presupune ca micutul sa gandeasca repede, sa faca conexiuni, dar il si invata sa descopere o serie de cuvinte noi, ceea ce duce la dezvoltarea vocabularului celui mic.

 

Regulile jocului sunt simple. Jucatorii trebuie sa caute cuvinte care pot bloca competitorii pentru a castiga acest joc.

 

 


3. Sotron

Sotron este cu siguranta un joc distractiv pentru cel mic. Cei mici adora jocurile ce presupun miscare, dar si cele ce ii stimuleaza sa gandeasca. Acesta este un joc in aer liber.

monopoly4. Monopoly

Un alt joc de strategie, monopoly este in fapt considerat a fi un joc perfect pentru dezvoltarea inteligentei si capacitatii de a elabora o strategie a micutului.

Monopoly este extrem de popular printre cei mici, cei mai multi copii devenind experti la acest joc.

 


5. Tomapan

Tomapan testeaza cultura generala a copilului, dar il si ajuta sa descopere o serie de cuvinte noi. Totusi, acest joc este mai potrivit pentru copii putin mai mari, deoarece necesita ca acestia sa cunoasca o serie de lucruri, inclusiv tari, ape, munti sau plante. Jocul este distractiv si multi copii il joaca pana cand devin experti in acest joc.

6. Mima

Copii adora mima. Acest joc este unul simplu, care va dezvolta creativitatea celui mic, dar il va si distra fantastic. Mima poate fi jucata cu parintii acasa, devenind astfel un joc simplu pe care micutul il poate juca oricand cu tine. Recunoasterea diverselor personaje sau fenomene, la fel ca mimarea lor, va dezvolta creativitatea si imaginatia celui mic.

 

7. Jocuri cu mingea

Nu doar jocurile de strategie sau cele ce stimuleaza imaginatia celui mic sunt importante pentru copii. De asemenea, copii sunt fascinati de jocuri ce presupun miscare, incluzand aici jocul cu mingea. Volei, baschet, fotbal, tenis, nu are importanta ce joc prefera cel mic, mingea este o jucarie ce nu trebuie sa ii lipseasca.

Desigur, exista o serie de alte jocuri care il pot tine pe cel mic ocupat, pentru a nu se plictisi. Activitatile pe care le faceti impreuna vor fi si pentru micut mai distractive si interesante, de aceea trebuie sa dedici cat de mult timp posibil jocului alaturi de copilul tau, atat in aer liber, cat si in casa.