Categorii

Dupa Varsta

Newsletter

Termeni si conditii

 
Informare privind protectia datelor cu caracter personal

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului Ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Cumparatorul Isi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct. In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a Cumparatorului, datata si semnata, expediata pe adresa Vanzatorului, acesta se obliga:

  • - sa confirme solicitantului, In mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale;
  • - sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, In mod gratuit;
  • - sa transforme In date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator si partenerii sai.
Prin Incheierea acestui acord, Cumparatorul accepte termenii si conditiile Micutz.ro.

Dreptul de proprietate

Produsele comandate raman in proprietatea Micutz.ro pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Detalii despre modalitatile de plata.

Recomandarea de varsta

Micutz.ro afiseaza pe acest website recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre producatori a acestor informatii. Operatorul recomanda respectarea varstei recomandata de catre producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator.

Declinarea responsabilitatii

Micutz.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Micutz.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod din cauza modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Micutz.ro, se obliga fata de orice client, ca in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a obligatiilor asumate este valoarea sumelor incasate de Micutz.ro de la clientul respectiv.

Responsabilitati privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
 
Micutz.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 10 zile de la livrarea acestora. Micutz.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Micutz.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
 
Micutz.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori. Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta prin email.

Politica de retur

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului, atat de livrare cat si de retur, va fi suportat de catre client. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul refuzarii produsului te rugam sa ne contactezi in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Micutz.ro va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor prin transfer bancar.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.