Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste aici

Ultimele Stiri

Informaţii clienţi

Cum comand?

Pentru a plasa o comandă pe Micutz.ro trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli pentru a ne furniza toate datele de care avem nevoie pentru a vă livra produsele dorite în cel mai scurt timp.

Autentificare– pentru a avea un istoric al comenzilor dvs. şi pentru a vă putea organiza mai bine coşul de cumpărături, vă invităm să vă creeaţi un cont de client. Dacă aveţi deja un cont, vă rugăm să vă autentificaţi.
Autentificarea se poate face în orice moment al navigării pe siteul Micutz.ro

 1. Alegerea produsului
  Pentru a putea alege produsul dorit puteţi folosi funcţia de căutare (dreapta sus) sau meniul ce include categoriile de produse din partea de sus a paginii web.
 2. Adaugă în coş
  V-aţi decis asupra unui produs? Nu trebuie decât să apăsaţi butonul “Adaugă în coş” şi produsul va fi automat inclus în coşul de cumpărături, dvs. putând să vă continuaţi navigarea pe site pentru a vizualiza şi alte produse.
  Puteţi modifica detaliile coşului de cumpărături după bunul plac: puteţi schimba cantitatea, puteţi înlocui un produs cu altul, puteţi elimina un produs, etc.
 3. Finalizarea comenzii
  După ce toate produsele dorite se află în coş, vă rugăm să apesaţi butonul “Comandă”. Următoarea pagină este destinată transmiterii datelor personale şi ale datelor de facturare precum şi alegerea metodei de plată. După ce aţi completat toate datele, urmaţi instrucţiunile până ajungeţi la ultima pagina, apăsând butonul “confirmare comandă”. ATENTIE - Comanda minimă este de 50 Lei!

Cum plătesc?

Toate preţurile afişate pe site conţin TVA.

Micutz.ro vă pune la dispoziție câteva metode simple de plată pentru produsele achiziţionate, în functie de preferinţele dvs. Plata se face în lei.

Plata online:

Plateste online cu cardul bancar si beneficiezi de cea mai simpla si rapida metoda de plata! Tranzactia este efectuata in siguranta cu ajutorul platformei iPay oferita de Banca Transilvania. In cazul produselor returnate, suma cheltuita integral iti este restituita direct pe card, in termen de maximum 14 zile. Cardurile eligibile sunt: VISA (Classic si Electron), MASTERCARD, MAESTRO.

carduri acceptate

Plata la livrare:

Puteţi opta pentru această metodă atunci când doriţi să efectuaţi plata în momentul recepţiei coletului Micutz.ro. În cazul în care alegeţi această metodă de plată, curierul vă va înmâna o dovadă încasării, act ce ţine locul chitanţei fiscale.

Plata prin Ordin de Plată:

Dacă doriţi să efectuaţi plata prin transfer bancar, consultanţii noştri de vânzări vă vor trimite pe e-mail o factură proformă în baza căreia puteţi efectua transferul bancar.
Plata se va efectua către:

SC LADINI GROUP SRL
CUI: 48772404
Nr. Reg.Com.: J35/3472/2023
IBAN: RO97BTRLRONCRT0677287801

Cont deschis la: Banca Transilvania

Produsele vor fi expediate după ce ne trimiteţi confirmarea plăţii pe mail, la adresa.

Cum se face livrarea?

La Micutz.ro taxele de transport sunt mici:livrarea prin curier rapid în cca două zile lucrătoare costa numai 19 lei.

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile mai mari de 300 de lei, valabil doar pentru comenzile cu livrare in Romania.Comenzile efectuate vineri se livrează săptămâna următoare.

Livrarea se face pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Fan Courier, Sameday sau DPD în 1-2 zile lucrătoare în oraşele mari, iar in strainatate se livreaza prin DPD.

Taxe de transport -Timp de livrare

*Romania - 19 lei - cca 2 zile lucratoare

* Timp de livrare estimativ - zile lucratoare (de luni pana vineri, fara sarbatori legale)

Livrarea se face între orele 9 - 18. Dacă în acest interval orar nu sunteţi acasă, vă rugăm să indicaţi ca adresă de livrare adresa de la locul de muncă pentru a nu cauza întârzieri în livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Comenzile vor fi onorate în limita stocului disponibil.

Legislaţia română în cazul comerţului electronic:

 • Legea comertului electronic - 365/2002
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
 • Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001
 • Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
 • Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
 • Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
 • Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
 • Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003